10-N: Continua la desconnexió d’Espanya

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Comunicat del FNC valorant les darreres eleccions espanyoles del 10 de novembre:

El Front Nacional de Catalunya ha estat l’únic partit independentista amb
representació a les institucions que no ha participat en les eleccions del Regne d’Espanya. Davant uns partits catalans lliurats a la farsa espanyola, el Front —humilment— ha mantingut la dignitat nacional.

Sobre les eleccions, valorem positivament la pujada de l’abstenció com l’acció més ferma per a fer evident el caràcter estranger dels darrers comicis. Agafant de referència els més de 2 milions de vots independentistes del referèndum del Primer d’Octubre, constatem que més de 400.000 catalans van desconnectar d’Espanya aquest passat diumenge. Una abstenció activa independentista amagada pels partits processistes i que nosaltres volem reivindicar.

Sobre els resultats, l’augment del vot entre CUPvERCgència en el seu conjunt, en 118.000 vots, si bé significa una pujada que s’ha traduït en un simple diputat més en el Congrés dels espanyols, continua manifestant la irrellevància processista a Madrid. Aquest fet contrasta amb la majoria absoluta que té el Tripartit Processista en el Parlament, per tant: no exerceixen la independència quan en poden.

Davant uns partits catalans hispanocèntrics i d’una Espanya cada vegada més espanyola, cal rearmar-nos nacionalment. Ja n’hi ha prou de discursos que pretenen canviar Espanya. Ara és més necessari que mai un partit nacionalista per a actuar en defensa pròpia i per a fer efectiva la independència. Precisament és això el que vol ser el Front: la veu i l’esperança dels patriotes catalans. Entre tots salvarem Catalunya!

Catalunya, dimarts 12 de novembre de 2019.


Col·laboreu amb el FNC