Tan sols tenim el patriotisme

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Vivim uns moments polítics convulsos on l’interès i les misèries personals i de partit s’han convertit en el mal que tot ho podreix i tot ho impossibilita. Una classe política sense principis ni valors col·lectius que és presonera de quatre proclames buides, de quatre tòpics i d’allò políticament correcte és una classe política feble que ens condemna al fracàs més absolut com a país.

La política nacional s’ha convertit en l’escenari burlesc on la paga a final de mes marca l’agenda. Sense assumir riscos. Sense ideals. Una política on l’egoisme de partit i el manteniment de les cadires és el motor que ens dirigeix irremeiablement al precipici. A no ser res. A l’extinció com a poble. Són ben lluny aquells moments on l’ideal de democràcia, les grans ideologies d’esquerra i dreta, o simplement treballar per un futur millor per als nostres fills eren valors absoluts que guiaven i impregnaven de bon govern l’acció política de Catalunya.

Sense valors superiors —sense un “nosaltres”—, la corrupció política, les misèries personals i el “jo i els meus” ho han intoxicat tot, arreu.

El Front Nacional de Catalunya ha vingut per sempre. Per recuperar el “nosaltres”. Per culminar el procés cap a la independència de Catalunya i el benestar col·lectiu. I ho farem per patriotisme. Perquè tenim un valor superior que ens guia, que ens obliga a ser honestos amb nosaltres mateixos i amb la gent del nostre país: Catalunya.

El patriotisme del Front és el motor que ens mou, és el que ens dóna força, rigor, i ens obliga a practicar l’ètica i el respecte a la cosa pública. Sense interessos personals per sobre dels col·lectius. Sense que les cadires, els sous i els càrrecs públics no puguin marcar mai la nostra activitat política. Per Catalunya i la seva gent. Perquè ja n’hi ha prou de renúncies i misèries de la classe política actual.

És per aquest motiu que, al Front, els responsables i càrrecs de la direcció del partit no poden compaginar el càrrec amb el fet de ser electes. Per evitar que el partit estigui instrumentalitzat per interessos, especulacions i càlculs personals que són el dia a dia dels partits tradicionals de dreta i esquerra. Perquè Catalunya està per sobre de totes aquestes coses. Perquè cal que el projecte col·lectiu del Front Nacional de Catalunya, la independència nacional i el progrés nacional s’imposin i prevalguin.

Amb una esquerra i una dreta presoneres de la politiqueria, el bonisme, el curtdeterminisme, l’egoisme de partit, la cadira i la renúncia a alliberar la Nació a canvi d’unes engrunes de poder, tan sols tenim el patriotisme. Tan sols tenim el Front Nacional de Catalunya.

 

#FesFront per l’#EstatCatalà

Jordi Casacuberta
Secretari General del FNC

 

Col·laboreu amb el FNC