Fer-se apoderat del FNC

El FNC necessita tenir apoderats el 14F per garantir la netedat en aquestes eleccions.

Ja pots fer-te apoderat pel FNC. El tràmit és molt senzill:

Heu d’omplir el“pdf” que trobareu en el següent enllaç: https://elfront.cat/apoderat.pdf

Sols cal que hi poseu les vostres dades personals, i retornar-lo per correu a aquesta mateixa adreça, abans del dia 10 de febrer. Queden pocs dies!!

Un cop confirmeu que sereu apoderats, us farem arribar UNES INSTRUCCIONS CURTES I CONCISES juntament amb un telèfon i un correu de contacte.

Què és un apoderat?
Un apoderat/ada és la persona a qui el representant de cada candidatura atorga poders perquè tingui la representació de la candidatura en els actes i les operacions electorals.

La vostra tasca serà, fer un tomb per les diverses meses electorals al voltant de la zona on us mogueu, per a vigilar que no hi manquin les nostres candidatures i estiguin en llocs ben visibles.

FES-TE APODERAT DEL FNC.

Tenint en compte que determinats sectors van robar avals del FNC i ara estan traient els cartells, us demanem de fer un darrer esforç amb la finalitat que no es produeixi cap situació irregular amb les nostres candidatures.

Recordeu: Els que vulgueu actuar com a APODERATS DEL FNC ompliu aquest PDF (feu clic aquí) i ens el reenvieu a aquesta mateixa adreça: info@elfront.cat

Gràcies a tots de nou pel suport.

Digues prou! Vota FNC. Allibera el teu país.
Front Nacional de Catalunya

Col·laboreu amb el FNC