Marta Abad, militant del FNC, candidata a les llistes al Parlament

Marta Abad va a eleccions pel FNC
Facebook
Twitter

Marta Abad candidata del FNCSóc la Marta Abad i Gener, nascuda a Barcelona l’any 1984. Mare de família i dona treballadora. Apassionada dels esports en general, sóc 4rt Dan de Taekwondo i molt molt culé.

Em vaig diplomar en infermeria per la UB al Campus Bellvitge el 2015 i actualment treballo en l’Atenció Primària. Un sector durament castigat i mal gestionat per tots els governs que han passat pel poder. Calen canvis i de forma molt urgent.

Sorgí en mi una inquietud motivada pel sentiment d’orfandat arran que cap força política representava els meus ideals i els meus neguits i és per això que ara sóc aquí. Una persona del carrer, de trinxera, que lluita perquè la gent que com jo es va sentir abandonada per tot el panorama polític, pugui tenir una bona opció en les pròximes eleccions.

Cardona, germans Badia, etc., podríem dir que són els meus referents. Però n’hi ha molts d’altres.

En definitiva, penso que la nova política ha de sortir dels despatxos, ha d’estar representada per gent que no hagi establert el seu ‘modus vivendi’ en els passadissos del Parlament.

S’ha de fer política, sí. No hi ha més remei. Però per fer acomplir allò pel qual la gent t’ha votat i no per anar eternitzant pagues i escalfant cadires prometent i enganyant, jugant amb la nostra voluntat i il·lusions.

La política i el futur de Catalunya necessiten que les dones aportin el seu punt de vista i preguin part en les decisions cabdals del nou Estat Català.

Sóc nacionalista. Sóc del Front.

Faig una crida a les dones a participar de manera activa per alliberar Catalunya, per un futur millor.

Afegiu-vos a les llistes del FNC com militants o com independents:

https://elfront.cat/formar-llistes | info@elfront.cat

Avaleu-nos per tal que el FNC pugui ser una alternativa per tots aquells catalans que volem veure la independència amb els nostres propis ulls:

https://elfront.cat/avaleu-el-fnc

Recuperem el poder: Independència!
Catalanitat, Seguretat i Prosperitat.

Col·laboreu amb el FNC